name | autoweek.cz

Značkový katalog MEWA 2021/2022

Značkový katalog MEWA 2021/2022

22.10.2021 | | Autoservis

Nové vydání katalogu značek MEWA obsahuje 288 stran s více než 10 000 výrobky, které potřebujete při práci.
V novém vydání katalogu značek MEWA najdete na 288 stránkách více než 10 000 produktů, které jsou potřeba při práci, včetně aktuálních modelů vybraných top výrobců nebo inovativních pracovních rukavic a bezpečnostní obuvi. Kompletní sortiment je k dostání také prostřednictvím online obchodu https://buy4work.mewa.shop/cz/cs/.
 
Katalog značek MEWA nabízí potřebné vybavení pro každé pracovní odvětví. Portfolio zahrnuje certifikované pracovní rukavice, bezpečnostní obuv, pomůcky na ochranu očí, sluchu, hlavy, dýchacích cest, pokožky a hygienické produkty. 
 
Sleva na novinky platí do konce listopadu
Na všechny nové výrobky v katalogu mají zákazníci při objednání do 30. listopadu 2021 10% slevu. Týká se to například bezpečnostní obuvi Albatros, která nedávno díky kombinaci pohodlí, sportovního vzhledu a vysoké ochrany obdržela ocenění „German Innovation Award 21“. Novinkou v řadě MEWA jsou také aktuální modely osvědčené série pracovních bot Elten Wellmaxx se silně odpruženou podrážkou.
 
MEWA dále rozšířila svůj sortiment v oblasti ochrany pokožky. Nabízí výrobky pro hygienu rukou od SC Johnson, mimo jiné vysoce účinný dezinfekční prostředek na ruce InstantFOAM® Complete v praktickém dávkovači Touch Free. Pro ochranu dýchacích cest a zakrytí úst a nosu na pracovišti najdete v katalogu chirurgické roušky, respirátory FFP2 nebo jednorázové ochranné masky od společnosti 3M.
 
Kompetentní servis
Všechny dotazy rychle a kompetentně zodpoví odborně vyškolení zaměstnanci na servisním telefonu nebo mailem. Na mnoho produktů je možné na přání vytisknout nebo vyšít logo.