name | autoweek.cz

Škoda Bez starostí přináší revoluční inovace

Škoda Bez starostí přináší revoluční inovace

13.04.2017 | Vladimír Rybecký | Autoservis

Operativní leasing Škoda Bez starostí nově umožnuje konfigurovat libovolný vůz Škoda do detailu dle přání zákazníka. Trvání nájmu je v délce od 24 do 48 měsíců s nájezdem od 5000 do 150 000 km. Součástí nájmu je kompletní Škoda Pojištění a možnost objednat Škoda Předplacený servis.
Operativní leasing byl dlouhou dobu výsadou výhradně firem. Škoda jako jedna z prvních v červnu 2014 přinesla ve spolupráci se Škoda Financial Services na trh v České republice inovativní produkt Škoda Bez starostí a nabídla výhody operativního leasingu i soukromým zákazníkům. Program Škoda Bez starostí prošel aktualizacemi, rozšířením a změnami včetně rozšíření nabídky i na podnikatele. Dosud jej využilo nebo využívá takřka 5000 zákazníků.
 
Nově mají zákazníci možnost pro operativní leasing zvolit libovolnou konfiguraci jakéhokoliv nového vozu značky Škoda v individuální konfiguraci, včetně jakékoli motorizace, výbavového stupně i volitelných prvků výbavy, a to buď zcela individuální zadanou do výroby z aktuálně dostupné nabídky modelů nebo z dostupných skladových vozů.
 
Nabídka vozů operativního leasingu Škoda Bez starostí zahrnuje kompletní nabídku vozů Škoda a to včetně sportovních derivátů Octavia RS a RS 245 či nového SUV Kodiaq. Specifikovat lze také Škoda Originální příslušenství, jako například tažné zařízení, vkládané koberce či síťový program.
 
Novinkou je také volitelná délka smlouvy v rozmezí 24 až 48 měsíců i volitelný nájezd od 5000 do 150 000 km za celou dobu nájmu. Součástí služeb Škoda Bez starostí je vždy i komplexní pojištění, které zahrnuje povinné pojištění odpovědnosti za škody z provozu motorového vozidla i havarijní pojištění a připojištění skel vozidla, se spoluúčastí ve volitelné výši 1 % nebo 5 %. Sjednat lze také Škoda Pojištění Plus, které zahrnuje například prodlouženou zápůjčku náhradního vozu, přímou likvidaci nezaviněné i spoluzaviněné škody a pojištění rozdílu mezi pořizovací a časovou cenou vozidla, bez krytí spoluúčasti z havarijního pojištění GAP. Nabídku pojištění doplňuje např. úrazové pojištění osob ve vozidle, pojištění zavazadel ve vozidle nebo Pojištění právní ochrany Asistent.
 
Lze zvolit variantu bez servisu nebo se Škoda Předplaceným servisem, který zahrnuje krytí veškerých servisních nákladů a komplexní údržbu vozu po celou dobu nájmu. K oběma variantám lze objednat služby pneuservisu zahrnující sadu zimních pneumatik a práci při jejich výměnách.
 
Operativní leasing Škoda Bez starostí lze sjednat u takřka 200 participujících autorizovaných partnerů Škoda, kde lze také poptat kalkulaci pro konkrétní vůz, nájezd, trvání nájmu a doplňkové služby. Produkt Škoda Bez starostí nabízí Škoda Auto ve spolupráci se Škoda Financial Services.
 
Výhodou pro dostupnou individuální mobilitu je dále nulová akontace a také fixní výše splátek po celou dobu trvání smlouvy, umožňující přesné plánování nákladů. Stoprocentní mobilitu zákazníkům zajistí v případě potřeby také garance zapůjčení náhradního vozu až na 60 dní zdarma. Zákazník má po skončení sjednaného smluvního nájmu možnost vůz odkoupit za zůstatkovou cenu.
 
Model Škoda Fabia 1,0 MPI (44 kW) je v programu Škoda Bez starostí dostupný již od 3809 Kč měsíčně, Rapid s moderním přeplňovaným motorem 1.0 TSI o výkonu 70 kW od 4839 Kč měsíčně, Octavia 1,0 TSI (85 kW) je dostupná s měsíční platbou od 5689 Kč, Superb 1.4 TSI (110 kW) od 7969 Kč a Kodiaq s pohonem 4x4 a motorem 1,4 TSI/110 kW od 9699 Kč měsíčně. Uvedené ceny jsou platné pro program na 48 měsíců s nájezdem 20 000 km/rok, Škoda Předplacený servis Standard a Škoda Pojištění Standard se spoluúčastí 5 %.