name | autoweek.cz

Direct koupil jedno z největších autocenter v Praze

Direct koupil jedno z největších autocenter v Praze

05.10.2021 | Vladimír Rybecký | Autoservis

Firma Direct auto, člen skupiny Direct family, díky koupi nového autocentra v Praze už nabízí služby ve třech lokalitách a plánuje se dál rozšiřovat do celé České republiky.
Koupí svého prvního servisu Autotrio Praha v Modřanech letos v dubnu Direct pojišťovna jako Direct auto vstoupila do světa autoslužeb. Direct auto vzniklo na čtyřech hodnotách - jednoduchosti, rychlosti, poctivosti a přátelskosti.
 
Teď Direct auto v hlavním městě přidává další autocentrum - NH Car. „Jedná se o jednoho z největších autorizovaných prodejců a servisů v Praze, který je na trhu už téměř 30 let. Hlavním krédem jeho bývalého majitele, závodníka Václava Nimče, byl individuální přístup ke každému zákazníkovi s ohledem na jeho potřeby. Díky tomu se může stát pevným pilířem námi budované sítě autoslužeb. Dlouhodobě chceme mít naše centra rozmístěná po celé České republice, aby je mohl využívat každý z našich více než 450 tisíc klientů. Zatím jsme ale na začátku a je před námi velký kus práce,“ říká Pavel Řehák, zakladatel Direct family - rodiny firem kolem Direct pojišťovny.
 
Zaměření na klienta a klientský zážitek
Autoservisy a autoslužby pod hlavičkou Direct auto budou zaměřené na to, aby klientům poskytly ten nejlepší zážitek. „Klientům nabídneme normální a poctivé autoslužby. Cílem není postavit další autoservisy v řadě, ale vytvořit výjimečné místo, kam budete jezdit rádi a rádi své auto svěříte do našich rukou. V propojení s pojišťovnou se navíc budeme moci o klienty postarat od začátku až dokonce, abychom kompletně ošetřili mobilitu našich zákazníků,“ vysvětluje ředitel nově vznikajícího Direct auta Petr Lehký. Upozorňuje také na to, že nejde jen o servis. Direct auto klientům nabídne i prodej a koupi jejich vozu tak, aby to pro ně bylo co nejpříjemnější.
 
Direct family
Direct family je skupina firem, která zahrnuje Direct pojišťovnu, Fidoo a od letošního roku také Direct auto. Celá skupina má obrat ve výši více než 5 miliard korun a obsluhuje 450 000 zákazníků. Direct family vznikla a roste na pevných hodnotách s cílem dodávat špičkový klientský zážitek. Skupinu vlastní VIGO Investments v čele s Pavlem Řehákem.