name | autoweek.cz

Operativní leasing Arval pro Hyundai

Operativní leasing Arval pro Hyundai

22.12.2021 | | Tiskové zprávy

Pro značku Hyundai bude od nového roku zajišťovat operativní leasing Arval.
Společnost Arval bude od 1. ledna 2022 výhradním poskytovatelem operativního leasingu pro vozy Hyundai formou white label. Produkt s názvem Hyundai operativní leasing si budou moci zákazníci sjednat u kteréhokoli dealera této značky v České republice. Společnost Arval dodá kompletní řešení full service operativního leasingu, které zahrnuje financování, servis i asistenční služby pro zákazníky.
 
Produkt Hyundai operativní leasing, který pro automobilku zajišťuje leasingová společnost Arval, automobilka nabídne pro všechny vozy včetně elektromobilů a plug-in hybridů. V rámci měsíční splátky budou mít řidiči hrazený servis, dálniční známku, pneumatiky a jejich výměnu nebo povinné ručení a havarijní pojištění.
 
Arval CZ se stane osmou pobočkou firmy v Evropě, která toto výhradní partnerství pro Hyundai zajišťuje. Kromě České republiky je Arval strategickým partnerem Hyundai i ve Francii, Španělsku, Švýcarsku, Velké Británii, Holandsku, Polsku a  Rakousku.
 
Hyundai je v České republice druhou nejprodávanější značkou vozů a společně s Arvalem chystá na příští rok speciální akce a bude také posilovat prodej elektromobilů.
 
Společnost Arval CZ provozuje v České republice 23 000 vozů v rámci firemních flotil i pro soukromé zákazníky. V poslední době firmy registruje zájem soukromých osob o vozy na operativní leasing, meziročně narostl o 60 %.