name | autoweek.cz

• autoweek.cz - Nový Mercedes-Benz s palivovými články- stoprocentní radost z jízdy, nulové emise

28.08.2009 - Nový Mercedes-Benz s palivovými články- stoprocentní radost z jízdy, nulové emise

Nový vůz třídy B F-CELL představuje první, v sériových podmínkách vyrobený osobní vůz Mercedes-Benz využívající k pohonu palivové články. Tento elektromobil přesvědčuje svými suverénními jízdními výkony na úrovni vozu s dvoulitrovým benzínovým motorem a zároveň schopností uplatnit se v běžném každodenním provozu.

• autoweek.cz - Nový prezident Kia Motors Corporation

24.08.2009 - Nový prezident Kia Motors Corporation

Kia Motors Corporation jmenovala do funkce nového prezidenta. V čele korporace stanul Hyoung-Keun (Hank) Lee, který má za sebou od svého nástupu v roce 1977 více než třicetileté působení v rámci Hyundai-Kia Automotive Group.

• autoweek.cz - Škoda Auto uzavřela první pololetí 2009 s pozitivním výsledkem

31.07.2009 - Škoda Auto uzavřela první pololetí 2009 s pozitivním výsledkem

Největší česká automobilka Škoda Auto dosáhla v prvním pololetí letošního roku pozitivního hospodářského výsledku, a to i přes pokračující celosvětovou ekonomickou krizi. Provozní výsledek dosáhl hodnoty 4,2 mld. Kč, což ovšem představuje méně než poloviční úroveň v porovnání s minulým rokem. K hospodářskému výsledku koncernu Volkswagen tak přispěla skupina Škoda Auto v prvním pololetí 2009 provozním výsledkem ve výši 135 mil. €.

«    119 / 119    »