name | autoweek.cz

Nová Škoda Fabia přijíždí na český trh

Nová Škoda Fabia přijíždí na český trh

11.11.2014 | Vladimír Rybecký | Aktuality

Zahájení prodeje modelu Škoda Fabia bylo u všech autorizovaných obchodníků Škoda Auto v České republice načasováno na datum 11. 11. Pro novou Fabii bude v České republice nabízen paket Mobilita Plus s prodlouženou zárukou a mnoha asistenčními službami.

Škoda Auto Česká republika zahajuje na domácím trhu prodej třetí generace modelu Fabia. Všichni autorizovaní partneři značky Škoda v České republice, včetně Zákaznického centra automobilky v Mladé Boleslavi, zvou zájemce na předváděcí jízdy.

 

Pprvní zájemci o nový model Škoda Fabia už si mohou vůz vyzkoušet u některého z více než dvou stovek tuzemských prodejců značky Škoda. Všichni tuzemští obchodní partneři značky Škoda zvou zájemce do svých showroomů, kde jsou pro ně připraveny testovací jízdy a představení nového vozu. Od představení vozu na mezinárodním autosalonu v Paříži eviduje automobilka již více než 1500 závazných objednávek třetí generace tohoto úspěšného modelu.

 

Cena novinky ve výbavovém stupni Active se zážehovým motorem 1,0 MPI/44 kW začíná na částce 234 900 Kč, která obsahuje mimo jiné 6 airbagů, elektronickou uzávěrku diferenciálu XDS+, stabilizační systém ESC s multikolizní brzdou nebo centrální zamykání. Za příznivou cenu 5000 Kč je k dispozici paket PLUS v hodnotě 32 000 Kč, jehož součástí je klimatizace, elektricky ovládaná přední okna a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka lakovaná podobně jako vnější kliky dveří v barvě karoserie. Pořizovací cena plnohodnotně vybaveného vozu, včetně paketu výbavy Plus, činí 239 900 Kč.

 

Každému, kdo při nákupu nového automobilu Škoda Fabia odprodá svůj starý vůz jakékoliv značky, bude k výkupní ceně započtena prémie 15 000 Kč. Pro ty, kteří k financování využijí produkt Škoda Finance od ŠkoFINu, je připravena nabídka Škoda Pojištění (zákonné pojištění) za 1 Kč ročně, a to po celou dobu financování vozidla.

 

Nová Fabia bude pro všechny retailové zákazníky v České republice k dispozici s paketem Mobilita Plus v rámci volitelné výbavy vozu. Za pouhých 990 Kč získají zájemci o tuto službu prodlouženou záruku výrobce na 5 let nebo 100 000 km, stejně jako rozsáhlý výčet asistenčních služeb v případě nepojízdného vozu (např. příjezd servisního vozidla, odtah, zajištění náhradní přepravy nebo přenocování). Vedle těchto závad se v rámci paketu Mobilita Plus může zákazník spolehnout na pomoc výrobce v dalších nepříjemných situacích, které mohou nastat při každodenním provozu vozidla. Jedná se třeba o defekt pneumatiky, vybití baterie, záměnu paliva, ztracené (zlomené nebo zabouchnuté) klíče a další nepříjemnosti.

 

Všichni zájemci o nový model Fabia, kteří se chtějí těšit z jeho užívání, ale nechtějí vůz vlastnit, si přijdou na své již 1. prosince 2014. Od tohoto data bude možné pořídit vůz Škoda Fabia s motorem 1,2 TSI/66 kW ve výbavovém stupni Active nebo Ambition prostřednictvím nové finanční služby Škoda Bez starostí, za pravidelnou měsíční splátku po dobu dvou let bez vstupní akontace.

 

Praktická varianta kombi vstoupí na český trh počátkem ledna 2015 s cenou od 262 900 Kč, tedy navýšením proti hatchbacku jen o 15 000 Kč.