name | autoweek.cz

České ceny pro Hondu HR-V e:HEV

České ceny pro Hondu HR-V e:HEV

12.09.2021 | Vladimír Rybecký | Nové modely

Cena nové generace oblíbeného kompaktního SUV Hondu HR-V e:HEV začíná na 699 900 Kč. Součástí standardní výbavy je vylepšené hybridní hnací ústrojí e:HEV.
Společnost Honda potvrdila ceny a detaily výbav nové generace kompaktního SUV HR-V se základní cenou od 699 900 Kč. Všechny varianty modelu HR-V jsou nově standardně vybaveny pokročilou hybridní technologií dvoumotorového hnacího ústrojí e:HEV, které představuje další krok Hondy směřující k cíli elektrifikovat do roku 2022 všechny hlavní modely nabízené v Evropě.
 
Nabídka výbav začíná na verzi Elegance se základní cenou 699 900 Kč a standardně vybavenou LED světlomety, vyhřívanými předními sedadly, 18” litými koly a konektivitou pro připojení chytrých telefonů. Verze Advance, jejíž cena začíná na 774 900 Kč, navíc nabízí elektricky ovládané dveře zavazadlového prostoru, vyhřívaný volant a obložení interiéru ze syntetické kůže a textilií. Nejvyšší verze Advance Style je k dispozici od   839 900 Kč a navíc přidává prémiový audiosystém, designové detaily a další prvky.
 
Díky osvědčené hybridní technologii společnosti Honda e:HEV, která je u modelu HR-V k dispozici poprvé, má vůz emise CO2 od 122 g/km (kombinovaný cyklus WLTP) a spotřebu 5,4 l/100 km. Pohon e:HEV má tři přepínatelné jízdní režimy, které se volí automaticky podle převládajících jízdních podmínek.
 
Stejně jako všechny nové modely společnosti Honda je i nový HR-V vybaven technologií Honda SensingTM, která zahrnuje ucelenou řadu špičkových bezpečnostních technologií a systémů podpory řízení. HR-V dále nabízí vyspělou konektivitu s 9“ dotykovým displejem umožňuje propojení chytrého telefonu prostřednictvím Apple CarPlay (Bluetooth, Wi-Fi nebo kabel) a Android Auto (kabel).
 
Novou generaci Hondy HR-V lze od konce září objednávat, přičemž první dodávky dorazí počátkem roku 2022.